As Oy Tampereen Victoria A22

Salhojankatu 25d, 33500 TAMPERE

Iso saunallinen kaksio Tammelan stadionin lähellä

Tämä iso saunallinen kaksio, joka sijaitsee Tampereen suositussa Tammelan kaupunginosassa, on täydellinen koti sinulle, joka etsit tilavaa ja viihtyisää asuntoa hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden läheltä.

Asunnon 4. kerroksen sijainti tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin. Avara keittiö-olohuone yhdistelmä on täydellinen paikka viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone ja omassa saunassa pääset rentoutumaan päivän päätteeksi.

Asunto Oy Tampereen Victoria on Pohjola Rakennuksen rakennuttama yhtiö, joka sijaitsee kiistatta yhdestä parhaimmista lokaatioista Tampereella. Upouuden Tammelan stadionin länsipäädyssä sijaitseva talo tarjoaa erinomaiset liikenneyhteydet ja palvelut läheltä.

Taloyhtiö on arvioitu olevan muuttovalmis 12.10.2023. Yhtiössä on kaukolämpö miellyttävällä vesikiertoisella lattialämmityksellä ja huoneistokohtainen ilmanvaihto tehokkaalla lämmöntalteenotolla.

Tämä asunto on täydellinen koti sinulle, joka haluat asua viihtyisässä ja keskeisessä paikassa Tampereella. Varaa oma esittelyaika ja tule tutustumaan tähän upeaan asuntoon!

Yhteydenotot ensisijaisesti puhelimella.

Kohteen tiedot

Tyyppi: Kerrostalo
Huoneistoselite: 2h, kt, kph / s, vh, 2 * las. parveke
Pinta-ala: 57 m²
Kerros: 4 krs

Hintatiedot

Tila: Vuokrattu

Asunto ei ole vapaana vuokrattavaksi.

Asunnon sijainti

Yhteydenotto

Jätä meillä yhteystietosi ja mahdolliset tiedustelut.

1 + 14 =