As Oy Tampereen Puisto-Kalevan Tuomi A30

Ylämummo 5, 33540 TAMPERE

Tampereen suosituimmalle kaupunginosalle, Kalevalle, on nousemassa uusi, moderni asuinalue nimeltä Puisto-Kaleva. Alueen entiselle Tampere Areenan alueelle rakennetaan pian upea Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Tuomi -kerrostalo. Tämä persoonallinen ja vaaleasävyinen helmi sijoittuu upeiden puistomaisemien laitamille, ja yhdessä muiden uudiskohteiden kanssa se muodostaa rauhallisen kotipesän, jossa viihtyvyys on taattu.

Puisto-Kaleva on suunniteltu kunnioittaen alueen runsaita puistoja, joten luonto on läsnä kaikkialla. Alueen uudet rakennukset sulautuvat saumattomasti ympäröivään ympäristöön ja tarjoavat asukkailleen rauhallisen ja harmonisen asumiskokemuksen. Lisäksi alueen sijainti on erinomainen, sillä liikkuminen kaikkialle on helppoa ja kätevää.

Tule kokemaan Tampereen uusi helmi, Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Tuomi. Tämä persoonallinen ja moderni kerrostalo tarjoaa sinulle mahdollisuuden asua kaupungin sykkeessä, mutta samalla nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta. Tutustu nyt ja löydä uusi kotisi Tampereen suosituimmasta kaupunginosasta!

Kohteen tiedot

Tyyppi: Kerrostalo
Huoneistoselite: 2h+k
Pinta-ala: 36,5 m²
Kerros: 4 krs

Hintatiedot

Tila: Vuokrattu

Asunto ei ole vapaana vuokrattavaksi.

GALLERIA

Asunnon sijainti

Yhteydenotto

Jätä meillä yhteystietosi ja mahdolliset tiedustelut.

7 + 11 =