As Oy Tammelan Vapari A09

Kalevan puistotie 26 33500, Tampere

Asunto Oy Tammelan Vapari tarjoaa asukkailleen kaupungin aitiopaikan, lähellä keskustan palveluita ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Asuinrakennus on varusteltu erinomaisesti, jotta asukkaat voivat nauttia huolettomasta asumisesta kaupungin sykkeessä.

Taloyhtiön varustelu on erittäin kattava ja käytännöllinen. Asukkaat voivat säilyttää tavaransa helposti ja kätevästi useissa erilaisissa varastotiloissa, kuten irtaimistovarastoissa, ulkoiluvälinevarastoissa, talovarastoissa ja lastenvaunuvarastoissa. Lisäksi taloyhtiöstä löytyy verstastila ja polkupyörähissi.

Taloyhtiön sauna, kuivaushuone ja pesula ovat asukkaiden käytettävissä, ja autohallipaikkoja on saatavilla tarpeen mukaan. Taloyhtiössä on myös piha- ja leikkialue sekä liiketiloja. Asuntojen varusteluun kuuluvat muun muassa huoneistokohtaiset vesimittarit, laajakaistayhteys ja kaapeli-TV.

As Oy Tammelan Vapari tarjoaa kaiken tarvittavan asukkaiden viihtyvyyden ja mukavuuden varmistamiseksi. Tule tutustumaan uuteen kotiisi ja nauti huolettomasta asumisesta kaupungin sykkeessä!

Kohteen tiedot

Tyyppi: Kerrostalo
Huoneistoselite: 1h+k
Pinta-ala: 31 m²
Kerros: 2 krs

Hintatiedot

Tila: Vuokrattu

Asunto ei ole vapaana vuokrattavaksi.

Asunnon sijainti

Yhteydenotto

Jätä meillä yhteystietosi ja mahdolliset tiedustelut.

1 + 4 =