As Oy Einarin Kruunu A3

Einar Ilmonin tie 1, 36200 Kangasala

Harvinainen sijainti Kangasalan Kirkkoharjun kansallismaisemissa tekee Einarin Kruunusta ainutlaatuisen asumiskohteen. Huoneistot ovat tilavia ja valoisia, ja niistä avautuu upeat näkymät läheisille järvimaisemille. Jokaisessa asunnossa on suuri parveke, joka mahdollistaa ulkoilun ja rentoutumisen kauniissa ympäristössä.

Asunnot ovat myös hyvin varusteltuja, ja niissä on erittäin laadukas ilmanvaihtojärjestelmä, joka mahdollistaa viilennyksen tarpeen mukaan. Lisäksi Einarin Kruunu on erittäin vetovoimainen sijaintinsa ansiosta, sillä se sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa ja palveluita.

Rakennus on suunniteltu huolella ja sen arkkitehtuuri on upeaa. Läntinen sivu on täynnä parvekkeita, mikä tekee jokaisesta asunnosta erittäin valoisan ja avaran. Omalla tontilla ja kaukolämmöllä varustettuna Einarin Kruunu on myös huoleton sijoituskohde, joka säilyttää arvonsa pitkälle tulevaisuuteen.

Kaiken kaikkiaan Einarin Kruunu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden asua kauniilla paikalla lähellä kaupungin keskustaa ja nauttia upeista järvimaisemista. Samalla se on erinomainen sijoituskohteena, joka tarjoaa huoletonta asumista ja arvon säilymistä pitkälle tulevaisuuteen.

Kohteen tiedot

Tyyppi: Kerrostalo
Huoneistoselite: 1h + TUPAK + ALK
Pinta-ala: 28,5 m²
Kerros: 2 / 5

Hintatiedot

Tila: Vuokrattu

Asunto ei ole vapaana vuokrattavaksi.

GALLERIA

Asunnon sijainti

Yhteydenotto

Jätä meillä yhteystietosi ja mahdolliset tiedustelut.

7 + 15 =