AS OY VUORESKALLIO

Valmistunut heinäkuu 2017

– Kaikki asunnot on myyty!

LAADUKASTA KAUPUNKIASUMISTA

As Oy Vuoreskallio on Tampereen uudella luonnonläheisellä ja modernilla Vuoreksen asuinalueella rakenteilla oleva pienkerrostaloyhtiö. Yhtiö on erittäin laadukas uudiskohde hyvien palveluiden läheisyydessä. Yhtiö koostuu kolmesta eri pienkerrostalosta ja yhteensä 27 asunnosta. 

Yhtiön modernit ja kompaktit yksiöt ja kaksiot ovat ihanteellisia yksinasuville ja pariskunnille, jotka arvostavat laatua. Tilavammat kolmiot taas tarjoavat viihtyisää kaupunkiasumista isommillekin perheille. Olet sitten hakemassa tyylikästä sijoitusasuntoa, laadukasta ratkaisua senioriasumiseen, kompaktia kaupunkiasuntoa tai kotia koko perheelle, näistä asunnoista löydät varmasti toivomasi.

Kohde valmistunut kesällä 2017.

ASUNNOT

Kompakteissa ja moderneissa yksiöissä ja kaksioissa ylellisyyttä ja tilan tuntua asumiseen tuovat mm. liukulasioviseinät tilanjakajina. Yksiöiden koot 21-33 m² ja kaksioiden 37,5-61 m². Tyylikkäät 69,5-80 m² kolmiot taas vastaavat suurempaan tilantarpeeseen.

Osassa ensimmäisen kerroksen asuntoja on oma piha-alue. Ensimmäisen kerroksen asunnot soveltuvat hyvin myös liikuntarajoitteisille. 

VUORES

”Kaupunkimainen laadukas asuinalue luonnon helmassa”

Vuores on moderni, eläväinen ja luonnonläheinen uusi asuinalue Tampereella, joka tarjoaa kaikenkokoisille perheille laadukasta ja viihtyisää kaupunkiasumista. Alue sijaitsee noin 7 km päässä Tampereen keskustasta. Alueen rakentamisessa on panostettu ekologisuuteen, laadukkaaseen arkkitehtuuriin ja runsaisiin viheralueisiin. 

Alue tarjoaa kattavasti palveluita asukkailleen ja joukkoliikenneyhteyksiin sekä kävely- ja pyöräilyreitteihin on panostettu alueen suunnittelussa. Vuoreskeskuksessa sijaitsevat koulu, päiväkoti sekä liikekeskus kahviloineen ja kauppoineen. Liikkumisen iloa voi kokea Vuores-talon liikuntahallissa ja alueelle rakentuvassa liikuntapuistossa sekä alueen monipuolisilla ulkoilureiteillä. 

Vihreä ja vehreä Vuores on myös ekologinen. Alueen rakentamisessa on hyödynnetty edistyksellisiä ekoratkaisuja, kuten jätteiden putkikeräysjärjestelmää sekä sade- ja valumavesien luonnonmukaista käsittelyä. Alueelle on tuotu modernin asumisen mukavuuksia  valokuituverkon kautta, jonka avulla asukkaat löytävät alueen palvelut helposti ja voivat keskustella muiden asukkaiden kanssa. 

Vehreän ympäristön lisäksi Vuoreksessa on panostettu myös taiteeseen ja laadukkaaseen arkkitehtuuriin. Jokaisessa Vuoreksen rakennuskohteessa on oma taideteoksensa ja Tampereen kaupunki on tuonut taiteen näkyville alueen muille julkisille paikoille. 

Lue lisää Vuoreksesta: www.vuores.fi 

LADATTAVAT

Lataa kohde-esiteVuoreskallio kohde-esite

Lataa materiaali-esite: Vuoreskallio materiaaliesite

KOHTEEN SUUNNITTELU

Rakennustapaselostus: Rakennustapaselostus (PDF)

Kohteen pääsuunnittelija ja arkkitehti: Sami Ekman http://www.ekmanarkkitehdit.fi/

Kohteen taiteilija: Kari Alonen  http://www.designalonen.fi/

Rakennusvalvonta: A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy

 

YHTEYDENOTOT

Projektipäällikkö Timo Kortesmaa 045 883 0773

Kiinteistöjohtaja Marko Salmela 0500 732 550

Untitled Document